OŠ "Branko Radičević" Lugavčina

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

XIII фестивал драмског стваралаштва "Театар од снова""

El. pošta Štampa PDF
™Завршен је XIII фестивал драмског стваралаштва „Театар од снова“. И ове године стручни жири у саставу: Владислав Нешић, редитељ у позоришту „Патос“ из Смедерева, Ана Симовић, програмска уредница у Центру за културу „Масука“ у Великој Плани и Софиа Холодков, дипломирана уметница дигиталних медија-филмска режија у Београду, имао је пуне руке посла и тежак задатак да одабере најбољу представу, најбољи визуелни утисак, најоригиналније сценско извођење и најбољег глумца у свакој представи.
 
™Ове године Прву награду је освојила ОШ „Херој Радмила Шишковић“ из Смедеревске Паланке са представом „Стари занати“.
™Другу награду је освојила ОШ „Радомир Лазић“ из Азање са представом „Снежана и седам патуљака“.
™Трећу награду је освојила ОШ „Вук Караџић“ из Крњева са представом „Царево ново одело у земљи чуда“.
™Фестивал су отворили директор школе, господин Бора Милошевић и господин Југослав Хаџић, глумац и музичар из „Хлеб театра“ у Београду.
™Захваљујемо се стручном жирију на гостовању, свом наставном и ненаставном особљу, ученицима из ОШ „Херој Света Младеновић“ из Сараораца које су уз директора школе и Владислава Нешића отвориле овогодишњи фестивал, као и дежурним ученицима који су учествовали у организацији и реализацији фестивала. Задовољсво је било радити са људима који су дали свој максимум да фестивал буде најпосећенији до сада.

У прилогу можете погледати фотографије
 
 
plakat jpg