OŠ "Branko Radičević" Lugavčina

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Đaci prvaci

Dobrodošli đaci prvaci

El. pošta Štampa PDF

images 1Još jedan veliki dan za naše najmlađe učenike….i ovog septembra imali smo čast da svečano otvorimo novo poglavlje u životima ovih mališana.

U ime svih zaposlenih, dobrodošlicu mališanima poželeo je direktor škole Bora Milošević, a najlepši deo pružili su im stariji drugari, bivši četvrtaci, veselom priredbom prepunom prelepih reči i uveli ih u najlepše doba - đačko doba….

Dragi prvaci, želimo vam mnogo sreće!!!

 

Prijem đaka prvaka

El. pošta Štampa PDF

naslovnaKo ne zna mnogo o školskom životu, taj sigurno ne zna da je prvi nastavni dan u svakoj školskoj godini rezervisan za one najmanje đake - đake prvake. Tako smo i ovog prvog radnog ponedeljka u ovoj školskoj godini dočekali naše male školarce da im poželimo toplu dobrodošlicu u novoj osmogodišnjoj životnoj avanturi. I oni, kao i mnogi drugi pre njih, dočekali su prvo školsko zvono, neki sa zebnjom a neki sa osmehom na licu. A da bi razvedrili one zabrinute, prve reči podrške pružili su im njihovi drugari iz starijih razreda jednom lepom priredbom uz pomoć sada već bivših ućiteljica, a odmah nakon toga i naš direktor rečima dobrodošlice.

A onda i trenutak istine! Učiteljice prozivaju đake iz svojih odeljenja dok se oni stidljivo pogledaju pitajući se ko bi im mogao biti novi drugar na fudbalu ili drugarica na lastišu. I dok ste pljesnuli dlanom o dlan, nova odeljenja krenuše ka svojim novim učionicama koja će im od danas biti i pozornice njihove velike školske avanture!

                                             Dragi prvaci, dobro nam došli !