OŠ "Branko Radičević" Lugavčina

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

"Teatar od snova" 2017

El. pošta Štampa PDF

"Teatar od sniova" održan je 25 i 26 aprila ove godine. Tih dana uživali smo u brilijantnim idejama, glumačkim ostvarenjima i divnom druženju.

Takmičarski program otvoren je predstavom "Ivkova slava" u izvođenju škole domaćina, "Branko Radičević" iz Lugavčine, zatim nastavljeno u istom duhu i maniru sa ostalim predstavama: "Svemir" OŠ "Heroj Srba" iz Osipaonice, "Sveti Sava u mojoj kući" OŠ "Radica Ranković" iz Lozovika, "Taj ludi svet" OŠ "Vuk Karadžić" iz Krnjeva, "Orfej i Euridika" OŠ "Ivo Andrić" iz Radinca, "Krcko Oraščić" OŠ "Dr Jovan Cvijić" iz Smedereva i "Ucara Trojana kozije uši" OŠ "Milija Rakić" iz Cerovca.

Žiri, sačinjen od vrsnih poznavalaca dramaturgije, Miroslav Mihajlović-učitelj, Milan Matejić-student režije i Ivan Todorović-student glume, imao je težak zadatak ali je ozbiljno pristupio vrednovanju igranih komada, te adekvatno nagradio svako glumačko ostvarenje u skladu sa nivoima postignuća. Zato sa ponosom ističemo da kod nas nema pobednika, niti gubitnika, jer sve glumačke trupe za svoje učešće i trud bivaju nagrađeni!

Vidimo se sledeće godine!!!

Slike

Obrazloženje nagrade