OŠ "Branko Radičević" Lugavčina

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Dnevnik aktivnosti

Čestitka

El. pošta Štampa PDF

 

 

SREĆNE NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE ŽELI VAM KOLEKTIV ŠKOLE!

 

Novogodišnji praznici

El. pošta Štampa PDF

Povodom Novogodišnjih praznika 26.12.2017. su učenici nižih razreda priredili priredbu. Uz pomoć učitelja su pokazali svoju kreativnost, maštovitost i talenat.

Slike

28.12.2017. deca su svojim nastavnicima, učiteljima, roditeljima i drugima pružili predivnu zabavu kao vile, gusari, klovnovi, princeze na Novogodišnjem maskembalu. Razdragana povorka izazvala je veliku pažnju. Njihov trud je nagrađen prigodnim poklonima, novogodišnjim paketićima, koje je uručio direktor škole. Žiri je odabirao najbolju masku u šest kategorija, gde je glavna nagrada bila nagrada publike.

Slika

 

Novogodišnji kviz u Lozoviku

El. pošta Štampa PDF

Još jedno predivno druženje učenika osnovnih škola. U OŠ"Radica Ranković" u Lozoviku 28.12.2017. naši učenici učestvovali na Novogodišnjem kvizu. 

Slike

 

Dodela čitalačkih znački u našoj školi 2017.

El. pošta Štampa PDF

21.12.2017. je održana svečanost povodom dodele čitalačkih znački učenicima naše škole. Članovi žirija Narodne biblioteke Smederevo, kao i ditektorka, posetili su našu školu i svečano uručili značke svim učenicima koji su pisali čitalačke dnevnike. U to ime učenici razredne nastave  su priredili  prigodni kulturno-umetnički program.

Slike

 

Obaveštenje

El. pošta Štampa PDF

26.12.2017. u 1700h -Novogodišnja priredba

28.12.2017. u 1700h - Novogodišnji maskembal

06.01.2018. u 1700h - paljenje Badnjaka ispred hrama Sv.Nikola

 

"Ledeno kraljevstvo" i "Pobuna vaspitnih mera"

El. pošta Štampa PDF

Beogradsko pozorište je 04.12.2017. gostovalo sa predstavom "Ledeno kraljevstvo", čijem izvođenju su prisustvovali učenici nižih razreda. Po završetku predstave su se pridružili učenici viših razreda i svi zajedno odgledali lutkarsku predstavu "Pobuna vaspitnih mera". Ovu predstavu su pripremili učenici Učeničkog parlamenta u saradnji sa učenicima 3. i 4. razreda. Predstava je sprovedena povodom dana tolerancije. Učenici Učeničkog parlamenta i 3. i 4. razreda radili su na zajedničkom projektu sa ciljem promovisanja vršnjačkog učenja, kao i promovisanje uključivanja različitih uzrasnih grupa u projekte.

Slike

 
Strana 1 od 16